Welkom……..

Olifanten steken over
Ollifanten

Super leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina.

Wat mij betreft hét begin van je welverdiende Zuid Afrika vakantie, een waanzinnige rondreis helemaal voor jou op maat gemaakten voor jouw budget. Wat je wens ook is, ik help je graag verder. De voordelen…:

  •  U hoeft hiervoor de deur niet uit. Wilt u snel geholpen worden door iemand die thuis is in Zuid Afrika? En dit al sinds 2009!
  • Persoonlijke aandacht, staat bij mij hoog in het vaandel, dus alleen mij als contact persoon altijd. (1 vrouws bedrijfje en niet commercieel)
  • Geen lange wachttijden en 24/7 bereikbaarheid, flexibele werktijden, dus ook in de avonduren en in het weekend te bereiken
  • Geef je wensen door per mail. Of we bellen even, kan ook. Daarna ga ik aan de slag om een passend voorstel te doen. Samen maken we uiteindelijk een keuze! Ik regel het voor je, van het begin tot het eind! Kortom geen stress.

    Oei, je denkt natuurlijk dat dit veel duurder is dan op het internet, maar niets is minder waar. De adviezen die ik geef zijn geheel kosteloos. Mits ik al de (leuke, kleine) accomodaties en de huurauto boek. Ik zorg er voor dat je door de bomen het bos gewoon kunt zien. Door de tijd die ik je bespaar met het zoeken op internet heb je meer tijd om te genieten van de voorpret. Ik kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan! 

Waar wacht je nog op? Mail of maakt een afspraak en ik bel je op………

Certificaat South African specialist

U bepaald wat u wenst en wij passen de reis daarop aan. 
Kijk eens rond wat anderen te melden hebben.

Leeuw
Leeuw 

 

copyright: ReizenZuidafrica.eu

Een gedachte over “Welkom……..”

Geef een antwoord